Cautare rapida in toate SHEET-urile dintr-un Excel

Cautare rapida in toate SHEET-urile dintr-un Excel
Evalueaza poastarea
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Cum cauti rapid in toate SHEET-urile dintr-un EXCEL

Astazi am intampinat o problema de care nu m-am lovit pana acum, problema mea era urmatoarea, aveam de cautat un client care era pe un alt SHEET din anii trecuti si nu il gaseam la o cautare vizuala rapida.

Astfel am fost nevoit sa caut informatiile necesare le-am gasit, acum vreau sa le impartasesc si cu tine pentru a nu te mai complica si tu ca cauti.

Am sa impart tutorialul in mai multi pasi, ca exemplu am creat un excel cu mai multe SHEET-uri:

Pasul 1: Avem nevoie de documentul nostru completat si ce trebuie sa cautam (in acest exemplu cautam scaune) in el:

Pasul 2: Apasam simulatan CTRL+F     (FIND), scriem ce dorim sa cautam la FIND WHAT, apoi apasma pe butonul OPTIONS;

Pasul 3: Dupa ce am apasat butonul OPTIONS, mergem la WITHIN si selectam din optiuni “WORKBOOK”, in final apasam FIND ALL;

Pasul 4: In cateva secunde a returnat rezultatul nostru in casuta de search (1), in document (2) si pe sheet-ul 2017 (3);

Asta-i tot, daca te-a ajutat nu uita sa le spui si prieteniilor tai de acest site, iti suntem recunoscatori pentru ajutorul tau.

Daca ai idei sau probleme, scrie-ne un mesaj intr-un comentariu sau pe pagina “Ai o eroare ?“, iar noi te vom ajuta in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


79 − = 70

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.