Configurare NVR/DVR pe telefon cu P2P sau IP/DOMAIN

Evalueaza poastarea
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Ti-ai instalat camere de la DAHUA, cum faci sa le vizionezi pe internet ?  este simplu! Am sa explic totul in cativa pasi. Cea mai simpla optiune de conectare la DVR/NVR-ul tau Dahua este sa folosesti P2P, dar cu aceasta optiune, din exteriorul retelei tale nu pot face setari suplimentare pe DVR/NVR (doar cele permise de aplicatie.). In schimb cu ip static sau subdomeniu de la DIGI/DYNDNS/ASUSCOMM poti accesa interfata web a DVR/NVR-ului, daca ti-ai configurat port forwarding-ul (vezi articolul aici: https://www.tutoriale-it.ro/cum-facem-port-forwarding-pe-routerele-asus – Pentru ASUS sau https://www.tutoriale-it.ro/cum-faci-port-forwarding-din-routerele-tp-link/ – Pentru TP-LINK). Codul de conectare prin P2P la Dahua il gasim pe cutie (in lateral), in interfata clasica sau web a deviceului. Pentru a  va fi mai usor, mai jos explicam in imagini cum poti seta camerele pe telefon prin ambale metode descrise mai sus.

Pasul 1 (valabil pentru ambele metode): Descarcam aplicatia GDMSS de la DAHUA

GDMSS Plus: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mm.android.direct.gdmssphone&hl=ro (varianta recomandata)

GDMSS Lite: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mm.android.direct.gdmssphoneLite&hl=ro 

 

Pasul 2 (valabil pentru ambele metode): Rulam aplicatia, mergem in coltul stanga sus apasam pe cele 3 liniute;

Pasul 3 (valabil pentru ambele metode): Mergem la optiunea “DEVICE MANAGER”;

Pasul 4 (valabil pentru ambele metode): Mergem in dreapta sus in dreptul simbolului plus + ;

Pasul 5 (valabil pentru ambele metode): Ne apare un mesaj de avertisment “Before adding deviceplease make sure your device is initialized, otherwise you cannot use it.”, apasam OK ;

Pasul 6 (valabil pentru ambele metode):  Selectam  “WIRED DEVICE” pentru ca folosim un device pe cablu, setari similare sunt si pentru “WI-FI DEVICE”.

Pasul 6: Aici incep setariile individuale, selectam P2P sau IP/Domain, vom alege ca prim tutorial  configurarea prin P2P  pentru ca este mai simpla.

Pasul 7 P2P: La NAME adaugam un nume de identificare de exemplu: Personal, la SN: apasam butonul din partea dreapta pentru a scana codul QR de pe cutia device-ului sau din interfata acestuia. La USERNAME de regula este admin, la PASSWORD introducem parola aleasa de tine (parola default/intiala este tot admin), neaparat atent la urmatoarele optiuni LIVE PREVIEW si PLAYBACK, selectam la ambele MAIN, ca default ele vin selectate EXTRA, dar pe optiunea extra calitatea video nu este asa buna. Tot ce mai ai de facut este sa apesi pe START LIVE PREVIEW .

Pasul 8 IP/DOMAIN: Acum sa configuram si cu optiunea mai putin prietenoasa, dar deloc complicata, tot ce trebuie sa faci este sa ai un IP STATIC/SUBDOMENIU.GO.RO/DYNDNS.NET/ASUSCOMM.COM de la furnizorul tau de internet. La NAME adaugam un nume de identificare de exemplu: Personal, la ADDRESS introducem IP-ul sau SUBDOMENIUL tau, la PORT: Introducem portul 37777 (acesta este portul default, tu poti seta din routerul tau si alt port doar sa ti minte sa modifici si in aplicatie la configurare). La USERNAME de regula este admin, la PASSWORD introducem parola aleasa de tine (parola default/intiala este tot admin), neaparat atent la urmatoarele optiuni LIVE PREVIEW si PLAYBACK selectam la ambele MAIN, ca default ele vin selectate EXTRA, dar pe optiunea extra calitatea video nu este asa buna. Tot ce mai ai de facut este sa apesi pe START LIVE PREVIEW .

Tutorial video cum sa te conectezi cu un IP/DOMENIU, poate iti este mai usor!

Acesta este tot, daca nu te descurci scrie-ne intr-un comentariu mai jos sau in pagina noastra de suport https://www.tutoriale-it.ro/ai-o-eroare/ te ajutam cu drag.

Daca ti-a placut acest site spune si prieteniilor tai de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


8 + 1 =

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.