Cum ascunzi/afisezi iconitele de pe Desktop

Evalueaza poastarea
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Daca ai un prieten ce salveaza totul pe desktop (ecranul de pornire) si vrei sa il sperii putin, poti sa ii ascuzi toate iconitele/foldere/mapariile de pe desktop cu o singura setare.

Functia mai este utila daca vrei sa iti ascunzi fisierele/foldere de pe desktop in timp ce iesi in pauza si iti lasi calculator neblocat. (PS. nu mai fa asta!)

Destul cu prezentariile, acum am sa iti arat pas cu pas cum sa iti ascuzi/afisezi iconitele/foldere/mapariile de pe DESKTOP:

Pasul 1: Mergem pe DESKTOP, avem 3 iconite exemplu;

Pasul 2:  Click dreapta pe DESKTOP (Langa iconite);

Pasul 3: Dupa ce am dat click-dreapta merge la VIEW > SHOW DESKTOP ICONS;

Dupa debifarea optiunii vei vedea ca tot ce aveai pe desktop a disparut ca prin magie, tot asa apar urmard aceasi pasi de mai sus.

Daca ti-a placut acest articol spune si prieteniilor tai de acest site, iar daca ai facut o farsa cuiva povesteste-ne cu amanunt cum a reactionat cand a vazut ca tot ce avea pe ecran a disparut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


74 + = 83

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.