Cum conectezi o pereche de difuzoare la doua PC-uri

Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Aceasta idee de tutorial ne-a venit cand eu si colegul meu (de accea echipa noastra se numeste 2IT-sti), am vrut sa facem pe DJ-ii, pe principiul odata pune el muzica odata eu.

Bineinteles nu trebuie neaparat sa faci ca noi, poate te gandesti sa iti faci un radio online, sau alta ideea de proiect ce include conectarea unei alte surse audio la calculatorul tau.

Pentru a putea conecta sursele audio trebuie sa detinem un cablu de 3,5 Jack la Jack si de o pereche de difuzoare sau un amplificator. Il poti achizitiona de la Altex de exemplu.

Pasul urmator este sa conectam calculatoarele intre ele si mai apoi difuzoarele, pentru asta am impartit tutorialul in mai multi pasi.

Pasul 1: PC1 este pc-ul prinipal la care vom atasa si  difuzoarele in final, iar PC2 este a doua sursa audio. De regula codul culoriilor este acelasi la PC-uri, mufa verde scoate semnalul audio, iar in cea albastra este folosita pentru intrare.

Pasul 2: Din PC-ul principal conectam aplificatorul la mufa verde.

Pasul 3: Dupa conexiuniile fizice, acum urmeaza sa facem cateva setari in Windows, pentru inceput Mergem la Start;

Pasul 4: Mergem in Control Panel;

Pasul 5: Accesam SOUND din Control Panel;

Pasul 6: Dupa selectarea optiunii SOUND, mergem la tabul RECORDING, (in cazul meu apare microphone, dar poate arata Line in sau ceva similar);

Pasul 7: Dupa ce am dat click pe Microphone se deschide “Microphone Properties” si bifam optiunea “Listen to this device”, Apply si OK;

Sunetul trebuie sa inceapa imediat dupa finalizarea acestor pasi, daca intampini probleme nu uita sa ne scrii un comentariu mai jos si te vom ajuta imediat.

Daca ti-a placut acest site spune-le si prieteniilor tai de el. Multumim!

 

Cat de util a fost acest articol ?

Apasa pe stele pentru a evalua postarea!

Rating: / 5. Nr. voturi:

As you found this post useful...

Urmareste-ne pe Facebook!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Să îmbunătățim acest post!Daca ti-a placut postarea da un like si vei primii mai multe tutoriale interesante direct pe Facebook


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


87 + = 89

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.