Cum dezactivezi protectia de vizualizare din Word si Excel

Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

In acest tutorial va prezentam pas cu pas cum sa dezactivati protectia de vizualizare (in engleza protect view) din WORD si EXCEL 365.

Noi avem licenta pe Office 365, dar procedeul de modificare a protectiei de vizualizare este acelas si la versiuniile mai vechi de office cum ar fi: Office 2013, Office 2010 s.a.m.d.

Pentru acest tutorial am ales WORD, dar setariile sunt la fel si in EXCEL.

Pasul 1 Rulam programul WORD/EXCEL (il indentificam printr-o cautare in START sau din icoana din sidebar/desktop, vezi Figura 1):

Figura 1

Pasul 2 Dupa ce am accesat black document sau un document oarecare, apasam pe butonul din stanga sus numit “FILE” , apoi merge in josul paginii la ramura “Options”(figura 2);

Figura 2

Pasul 3: Accesam meniul WORD/EXCEL OPTIONS, apoi  localizam in partea stanga-jos optiunea “Trust Center”;

Fiugra 3

Pasul 4:  Dupa ce am selectat optiunea “Trust Center” mergem in dreapta la “Trust Center Settings….”(Figura 4);

Fiugra 4

Pasul 5:  Am deschis “Trust Center Settings…”, din nou navigam in mediul din partea stanga si mergem la opriunea “Protected View”, debifam toate casutele, apoi apasam OK.

Fiugra 5

Asta ii tot, procedeul este similar si la EXCEL, in exemplu am folosit WORD. Daca aveti intrebari sau nelamuriri va asteptam cu un comentariu mai jos sau prin email la optiunea “AI O EROARE ?

Daca ti-a placut acesta postare nu uita sa le spui si prieteniilor tai de acest site.

Cat de util a fost acest articol ?

Apasa pe stele pentru a evalua postarea!

Rating: / 5. Nr. voturi:

As you found this post useful...

Urmareste-ne pe Facebook!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Să îmbunătățim acest post!Daca ti-a placut postarea da un like si vei primii mai multe tutoriale interesante direct pe Facebook


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


9 + 1 =

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.