Cum instalezi programe daca utilizatorul standard din Windows 10 nu iti permite

Cum instalezi programe daca utilizatorul standard din Windows 10 nu iti permite
Evalueaza poastarea
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Windows 10 inca mai are de lucru pana ajunge la stabilitate versiunii de Windows 7 (care vor sa o scoata din suport in anul 2020).

Un lucru extrem de ciudat cu care m-am intalnit pe windows 10, a fost ca voiam sa instalez un program de antivirus si un client de torrent si imi returneaza urmatorul mesaj “This app has been blocked for your protection”, “An administrator has blocked you from running this app. For more information, contact the administrator.”

O sa zici WTF ,dar eu sunt administratorul, ca doar eu am instalat calculatorul. Ei bine Microsoft a decis sa schimbe putin regulile si pe utilizatorul creat la instalare sa ii mai restrictioneze din instalarea anumitor pachete.

Noi cei de la Tutoriale-IT am venit cu rezolvarea ce am gasit-o noi, am sa iti arat mai jos pas cu pas cum sa devii ADMINISTRATOR cu drepturi depline pe calculatorul tau.

Pasul 1. Mergem la START;

Pasul 2. Scriem CMD si rula ca ADMINISTRATOR (Executare ca administrator);

Pasul 3. Tastam urmatoare comanda:

net user administrator /active:yes

Mare grija sa respectati spatiul si simbolurile.

Pasul 4. Apoi fara a te mai coplica mergi la START >  COMUTARE INTRE CONTURI si acceseaza contul recent activat ADMINISTRATOR

Posibil ca aceasta problema sa fii aparut cu ultimul update lansat de Microsoft. Daca nu a functionat aceasta metoda mai pot incerca si tutorialul nostru:

Cum opresti Windows Defender din Windows 10

Daca ti-a placut acest site nu uita sa le spui si prieteniilor tai de el. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


+ 83 = 90

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.