Cum iti schimbi numele si parola retelei din routerele ZTE DIGI

Cum iti schimbi numele si parola retelei din routerele ZTE DIGI
5 (100%) 1 vote[s]
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Este stresant cand vin prietenii la tine si doresc sa se conecteze la WIFI, dar tu ai router de la DIGI care are o parola super complicata. Nu ma intelege gresit este OK sa ai o parola puternica la reteaua ta WIFI, dar sa nu trebuiasca de fiecare data sa intorci routerul pentru a vedea parola “XKS67AYS”de pe spatele acesteia. Plus daca ai gresit un numar sau o litera trebuie sa o iei de la capat.

Am sa iti explic pas cu pas cum sa iti schimbi parola si numele de la WIFI pe routerul (ONT) de la DIGI – ZTE F660RV1.

Cum sa iti schimbi parola si numele retelei pe routerul de la DIGI?

Pasul 1: Ne autentificam in interfata web a routerului (ONT) prin accesarea adresei: http://192.168.1.1 , username-ul este: user , iar parola este: digi  (sunt valabile la toti utilizatorii)

Pasul 2: Navigam in meniul routerului ZTE F660RV1 pana la meniul “NETWORK” apoi submeniul “WLAN”;

Pasul 3: Din meniul “WLAN” mergem la ramura “SSID Settings”, apoi la “SSID Name” introducem numele retelei noastre. (EX: ALEEE)

Pasul 4: Din meniul “WLAN” mergem la ramura “Security Settings”, apoi la “WPA Passphrase” ne alegem o parola intre 8 si 63 de caractere (Iti recomand cu caldura sa fie numere+cifre si eventual si un simbol, exemplu: 1Cantec. )

Acesta a fost scurtul tutorial despre cum sa iti schimbi numele si parola retelei WIFI de la DIGI.

Daca ti-a placut acest turoial spune-le si prieteniilro tai de acest site.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


33 − 28 =

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.