Cum iti stochezi pozele gratuit pe internet

Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

In acest tutoriale iti explicam cu pasi simpli cum sa iti pastrezi amintiriile din vacanta, nunta, poze cu copii s.a.m.d  intr-un spatiu virtual nelimitate oferit de compania Google.

Toti avem cont pe Google (cel putin utilizatorii de android sau gmail), sa profitam la maxim de el atunci.

Spatiul disponibil pe Google Drive este isuficient pentru miile de poze pe care le avem de cand tehnologia camerelor foto pe telefon (si nu numai) s-a dezvoltat fara incetare, am incercat adesea in ani de zile sa le stochez pe diferite  cd-uri, stick-uri sau hardisk-uri care dupa ceva vreme s-au zgariat ori stricat din diferite motive, atunci am cautat o solutie de stocare tip cloud, am gasit contra cost la DIGI , dar nu despre asta este vorba, avem nevoie de ceva care este cu adevarat gratuit si mai ales NELIMITAT.

Aici apare in cadru gigantul Google Photos, il gasim la adresa https://photos.google.ro , necesita cont grautit google(Figura 1);

Figura 1

 

Apoi pentru a alege planul de incarcare trebuie sa incarcam o fotografie (Figura2);

Figura 2

Dupa incarcarea fotografiei apare acest mesaj: “Dimensiunea de incarcare …” Selectam neaparat “Calitate inalta (spatiu de stocare gratuit nelitate)”, dupa acest pas poti incarca miile de fotografii sau videoclipuri pe care le detii.

Sper sa iti fie de folos aplicatia, eu o folosesc mult pe telefon pentru backup fotografiilor de pe camera foto. Daca ai ceva de adaugat sau de modificat te astept mai jos cu un comentariu.

Link aplicatie PC/Laptop: https://photos.google.com/apps

Link aplicatie Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos&hl=ro

Link aplicatie IOS: https://itunes.apple.com/us/app/google-photos/id962194608?mt=8

Nu uita sa dai acest site mai departe daca ti-a placut acest tutorial si daca te-a ajutat.

Cat de util a fost acest articol ?

Apasa pe stele pentru a evalua postarea!

Rating: / 5. Nr. voturi:

As you found this post useful...

Urmareste-ne pe Facebook!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Să îmbunătățim acest post!Daca ti-a placut postarea da un like si vei primii mai multe tutoriale interesante direct pe Facebook


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


89 − 88 =

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.