Cum sa iti creezi un server SMS gratis!

Evalueaza poastarea
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Acest tutorial este mai complicat putin, dar daca urmati pasii de mai jos totul va fi mai usor! Este vorba de cum creezi un server de SMS-uri.

Pentru a creea un server SMS trebuie sa detinem un telefon cu android (care nu il mai folosesti), descarcam aplicatia din Google Play:  https://play.google.com/store/apps/details?id=piersoft.httpsmsserver2&hl=en_US

Aplicatia genereaza un url API, acest url contine informatii cum ar fi: user, parola, nr. de telefon si mesajul propiu-zis. Parola prestabilita este 123456 , dar iti poti gestiona userul si parola din ramura “Server config” din interfata aplicatiei.

Acest server nu are baze de date, numerele trebuie introduse manual, sau iti creezi o aplicatie care sa trimita sms-uri automat.

Pentru a evita eventuale penalizari sau costuri suplimentare in abonmaentul dumneavoastra, discutati va rog cu operatorul dumneavoastra de telefonie. In caz ca trimiteti sute de sms-uri.

La ce este util un server SMS ?

  • Pentru a trimite route angajatiilor;
  • Pentru a notifica clientul ca produsul comandat a fost predat curierului;
  • Pentru a notifica clientul ca produsul sau va fi livrat in 20 de minute;
  • Pentru a-ti creea un SITE de SMS-uri Gratuite, s.a.m.d.

 

Mai jos am creeat un formular HTML , acesta trebuie adaugat in pagina de pe care doriti sa trimite-ti sms-ul. Nu uita sa faci port forwarding, am creeat pe aceasta tema cateva tutoriale: https://www.tutoriale-it.ro/tag/port-forwarding  acesta iti permite sa “scoti” serverul inafara retelei interne. Codul HTML il poti adauga intr-o pagina de wordpress sau creezi un fisier index.html

Formular de trimitere SMS-uri<br />
<form action=”http://ip:port/SendSMS/” method=”get”>
<input name=”user” type=”hidden” value=”” />
<input name=”password” type=”hidden” value=”123456″ />
Nr. Tel: <input maxlength=”10″ name=”phoneNumber” type=”text” />
&nbsp;(ex: 0741234567)&nbsp;<br /><br /> Mesajul dvs.: <br /><textarea cols=”50″ name=”msg” rows=”4″> </textarea><br /> <br />
<input type=”submit” value=”Trimite SMS” /></form>

Pentru a functiona scriptul trebuie sa modifici linia 2, unde indentificam http://ip:port/SendSMS/ – aici trebuie sa introducem adresa domeniului vostru si portul daca este necesar.

Am creat un tutorial video cu instalarea si configurarea aplicatiei:


Daca doresti sa personalizam impreuna un formular de trimitere a SMS-urilor, lasa-ne un comentariu mai jos, iar noi te ajutam cu drag.

Daca ti-a placut acest tutorial, nu uita sa le spui si prieteniilor tai despre el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


38 − 37 =

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.