Cum sa trimiti locatia pe Whatsapp sau Facebook (Share location)

Evalueaza poastarea
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Astazi venim in ajutorul celor ca nu stiu cum sa isi trimita locatia partenerului de conversatie cand acesta le solicita pentru a se intalnii in aceeasi locatie .

Este util sa cunosti cum sa trimiti locatia ta (share location) unui prieten, a unui client pentru a te gasii mai usor, al unui partener de afaceri, s.a.m.d.

Sunt doua variante de a trimite locatia, o poti distribuii cu partnerelul tau timp de o ora (adica acesta iti vede traseul in tim real timp de o ora), sau ii poti trimite exact locatia o singura data.

Vom imparti tutorialul in doua parti:

1. Cum sa trimiti locatia ta pe Whatsapp ?

Pasul 1: Consideram ca deja ai instalata aplicatia Whatsapp , acum trebuie sa o deschidem;

Pasul 2: Intram in conversatie cu persoana careia dorim sa ii trimitem locatia si mergem in josul paginii la simbolul “agfrafa de birou“;

Pasul 3: Acceptam termenii si conditiile de trimitere a locatiei;

Pasul 4: Aici avem doua optiuni de trimitere “Distribuiti locatia in timp real” (acesta consuma mai multe resurse) si cea recomandata “Trimiteti locatia curenta”;

Recomand cu caldura sa folositi functia “Trimiteti locatia curenta”, este mai simpla si nu consuma resure (Baterie, internet, memorie, etc).

2. Cum sa trimiti locatia ta pe Facebook Messenger:

Pasul 1: Consideram ca deja ai instalata aplicatia Facebook si Facebook Messenger, acum trebuie sa o deschidem;

Pasul 2: Intram in conversatie cu persoana careia dorim sa ii trimitem locatia si mergem in josul paginii la simbolul plus “+“;

Pasul 3: Alegem din meniu optiunea “Location”;

Pasul 3: Aici avem ca la Whatsapp doua optiuni “Share live location 60 min” si a doua optiune apasam pe “pin-ul” din stanga (Tap to share a pin or place), acesta din urma este varianta recoamandata din cauza consumului redus de resurse (Baterie,internet, memorie, etc.)

Pasul 4 (Doar pentru varianta a doua): Sub harta la “Curent Location”, click pe el iar interlocutorul dumneavoastra primeste instant locatia.

Acesta a fost tutorialul “Cum sa trimiti locatia pe Whatsapp sau Facebook (Share location)” daca doresti sa te ajutam mai mult, lasa un comentariu mai jos, iar noi ne straduim sa te ajuta.

Nu uita, daca ti-a placut acest site, spune-le si prieteniilor tai de el. Multumim!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


2 + 6 =

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.