Cum schimbam bateria de CACHE la serverul HP Proliant P4300 G2

Evalueaza poastarea
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

După cum spune și titlul, vă vom arăta cum se schimbă bateria de CACHE la serverul HP Proliant P4300 G2.

Înainte de toate să reținem un lucru foarte important, el trebuie deconectat de la rețeaua de alimentare cu energie electrică și rețeaua de internet.

Se poate observa în figura 1 și 2 pași clari de deconectare.

Figura 1
Figura 2

După acești 2 pași  simpli enumerați mai sus de deconectare a cablurilor de alimentare, tragem ușor serverul din rack și desfiletează șurubul carcasei (Figura 3).

Pasul următor este de acționarea butonului “HOLD”  și împingerea ușoara capacului în spate pentru a se debloca. (Figura 4)

Figura 3
Figura 4

După ce am deschis capacul de protecție al server-ului (Figura 5). Identificăm bateria de cache în partea stânga sus.(Figura 6)

Pasul următor, trebuie să deschidem cu o șurubelniță sau cu torx atașat în spatele server-ului (după caz) . Atenție după deșurubare să nu deteriorați mufa de pe placa! (Figura 7)

Figura 5
Figura 6
Figura 7

Suntem aproape la final, tot ce avem de făcut este sa acționam clapeta de siguranță a bateriei și sa împingem ușor din spate. (Figura 8)

Mai ai un sigur pas în demontarea acesteia, scoate cu atenție mufa de pe placa(Smart Array) demontată anterior. (Figura 9)

Figura 8
Figura 9

Mare atenție la înlocuirea bateriei, trebuie sa fie compatibilă 100%, găsiți informații suficiente descrise detaliat pe aceasta.

Mult spor la schimbarea bateriei, după montare bateria de cache se va încărca și va funcționa totul normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


81 + = 90

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.