Cum se dezactiveaza “Raportul de livrare” in mesajele SMS

Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Eu folosesc un telefon SAMSUNG J7, cu Android 7.0 . Functioneaza foarte bine, insa am descoperit o chesti destul de stresanta, nu am mai vazut-o de mult pe telefoanele de la Samsung. Tin minte ca aveam telefoane “simple” care au avut acesta  functie, atunci mi se parea utila pentru ca in zona mea semnalul nu era prea bun si ma ajuta aceasta notificare “Raport de livrare”.

Astazi nu mai folosesc aceasta functie pentru ca reteaua din zona mea este foarte buna si stiu sigur ca mesajele se trimit. Dupa cum v-am obisnuit pana acum, urmeaza sa impartim acest articol in mai multi pasi.

Pasul 1: Intram la “Mesaje”, apasam pe cele trei punte din partea dreapta  si selectam meniul “Setari”;

Pasul 2: Am intrat in meniul “Setari”, apoi navigam in josul paginii la ramura “Mai multe setari”;

Pasul 3: Dupa dechiderea meniului “Mai multe setari”, selectam prima optiune “Mesaj text”;

Pasul 4: In sfarsit am ajuns la cel mai important meniu “Mesaje Text”. defibam optiunea “RAPORT LIVRARE – Solicitare confirmare de primire pentru fiecare mesaj trimis”.

Sper ca v-am ajutat cu acest tutorial, tutorialele se potrivesc si pe alte versiuni de android sau telefoane. Daca nu te descurci spune-ne intr-un comentariu mai jos, iar noi te ajutam cu drag.

Daca ti-a placut acest site, nu uita sa le spui si prieteniilor tai de el.

 

Cat de util a fost acest articol ?

Apasa pe stele pentru a evalua postarea!

Rating: / 5. Nr. voturi:

As you found this post useful...

Urmareste-ne pe Facebook!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Să îmbunătățim acest post!Daca ti-a placut postarea da un like si vei primii mai multe tutoriale interesante direct pe Facebook


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


22 + = 32

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.