Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cum vezi cand expira parola unui utilizator ?

Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Daca doresti sa vezi in cate zile iti expira parola ta, sau al unui prieten. Nu trebuie sa faci decat sa descarci un mic HTA (HTML APLICATION) si totul se rezolva in cateva secunde.

Trebuie sa cunosti domeniul intern (AD – ACTIVE DIRECTORY) din firma ta. Nu trebuie sa fi administrator de domeniu!!!

Aplicatia despre care a fost creat de David Larsen si Mike Gormley, pe alocuri modificat de Rob Dunn si tradus in limba Romana de Cristian M.

Fara alte introduceri aplicatia noastra se poate descarca de aici: https://www.tutoriale-it.ro/extra/descarcari/parola.hta

Aceasta aplicatie mica este scanata de Bitdefender Enterprise, nu contine virusi sau alte amenintari!

Am sa iti arat in cativa pasi simpli cum poti configura aplicatia aceasta! Retine trebuie sa introduci numele domeniului din care faci parte!

Pasul 1: Descarci aplicatia din link-ul de mai sus;

Pasul 2: Ruleaza aplicatia, si accepta termenii si conditiile de utilizare:

Pasul 3: Trebuie sa introduci numele domeniului tau (AD – Active Direcory). Tutoriale-IT.ro este doar exemplul nostru.

Pasul 4: Introduceti calea/grupul de useri;

Pasul 5: Introduceti numele unui User din domeniul dumneavoastra, apoi apasati pe butonul “Cauta dupa username”;

Pasul 6: Rezultatul interogarii va fi afisat sub aceasta forma: Nume utilizator, Nume complet, Status cont si Cate X zile mai sunt pana expira parola.

Puteti face o interogare si daca folositi numele de familie, trebuie sa introduci numele de familie si sa apesi butonul “Cauta dupa numele de familie”.

Asta-i tot, daca te putem ajuta cu ceva sau ai intampinat o eroare in procesul de configurare, scrie-ne mai jos un mesaj. Te ajutam cu drag cat mai repede cu putita.

Daca ti-a placut acest site, nu uita sa le spui si prieteniilor tai de el. Descarcarea acestui utilitar este complet gratuita pentru vizitatorii nostri.

9150cookie-checkCum vezi cand expira parola unui utilizator ?


Daca ti-a placut postarea da un like si vei primii mai multe tutoriale interesante direct pe Facebook


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


19 + = 22

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.