DDNS gratuit de la ASUS pentru Camere/Servere

Evalueaza poastarea
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Daca nu il avem provider de internet pe cei de la DIGI, pentru a primii gratuit DDNS de la ei (vezi articolul aici), dar ai un router ASUS.

Nimic mai simplu, Asus ofera gratuit DDNS server pentru routerele cumparate de la ei. Sub forma nume.assuscomm.com , nu suna tocmai placut dar este util daca nu ai IP static, care de regula vine cu costuri suplimentare la abonamentul de internet.

La ce este util acest DDNS?

Indiferent la ce te-ai gandit sa folosesti aceasta oportunitate noi vom explica pas cu pas cum se configureaza corect acest DDNS de la ASUS:

Pasul 1: Accesam interfata routerului cu IP-ul http://192.168.1.1 sau http://router.asus.com Ne logam cu credentialele alese de noi la instalarea routerului;

Pasul 2: Dupa ce ne-am logat in interfata, chiar sub IP-ul WAN-ului, apare optiunea DDNS, daca nu este configurata apare link-ul MERGETI (click pe el) sau acesati acest link:

http://router.asus.com/Advanced_ASUSDDNS_Content.asp?af=ddns_enable_x ;

Pasul 3: Urmand pasi/link-ul de mai sus am ajuns la WAN > DDNS , aici trebuie sa bifam optiunea DA, pentru a lansa configuratorul ASUS.

Pasul 4: Alegeam neaparat serverul ASUS.COM ,introducem la NUME GAZDA: numeleales si apasam pe butonul aplicare. (restul optiniilor probabil necesita un abonament suplimentar)

Dupa pasul 4 dam restart routerului nostru pentru a fi sigur ca s-au aplicat setariile. Apoi testam de pe telefon/device daca functioneaza DDNS-ul pe portul deschis de tine (vezi aici cum se face portfrowarding-ul pe routerele ASUS).

Sper ca va fost de ajutor, daca ti-a placut aceasta postare nu uita sa le spui si prieteniilor tai de acest site. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


58 + = 65

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.