Instaleaza programe fara drepturi de administrator

Evalueaza poastarea
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Cum sa instalezi programe utile pentru tine la locul de munca dar nu ai drepturi de administrator !

Nimic mai simplu, am creat pentru astfel de utilizatori un mic programel care o sa treaca peste popup-urile enervante in care iti sunt cerute drepturi de administrator.

In continuare am sa explic pas cu pas cum sa folosesti fisierul descarcat de mai jos:

  1. Descarca arhiva zip de aici.
  2. Dezarhiveaza fisierul cu parola de dezarhivare: tutoriale-it.ro 
  3. Descarca/trage fisierul tau pe desktop (pentru a fi mai usor), dublu-click pe fisierul descarcat: “Ruleaza fara drepturi de administrator.bat” , citeste textul apoi apasa ENTER.
  4. Trage fisierul in fereastra CMD deschisa (acolo va aparea sursa fisierului), apoi fi atent sa fie selectata fereastra si apasa ENTER din nou.
  5. In scurt timp instalarea programului va porni, insa fi atent sa modifici calea fisierului de exemplu din: C:\ProgramFiles\…. in C:\… , este posibil sa nu ai drepturi pe folderul Program Files.
  6. Dupa pasul anterior te poti bucura in voie de programul instalat, insa fii atent sa nu creezi iconita pe Desktop pentru a nu fi prins si penalizat pentru actiunea ta.

Asigurate ca fisierele ce vrei sa le instalezi au iconita de securitate (vezi cercul din figura 1), altfel programul nu va functiona si iti va cere in continuare credentiale de administrator.

Figura 1

 

De retinut: Echipa Tutoriale-IT.ro nu este responsabila de eventuale daune ce le provoaca programul dumneavoastra, folositiile cu maxima responsabilitate. Fisierul a fost testat pe sistemele de operare: Windows 7  si Windows 10 .

Pentru a va fi mai usor am creat si un videoclip scurt pentru dumneavoastra.

Si daca a functionat pentru tine distribuie si prieteniilor tai!!!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


− 1 = 1

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.