Invata engleza usor cu telefonul mobil

Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Acest articol ar parea ca suna ca o reclama, dar nu este asa. Nu ne plateste nimeni sa promovam o aplicatie utila si practica o facem gratuit.

Astazi vorbim de aplicatia WORDBIT  Engleza-Romana , o aplicatie utila care te ajuta sa iti imbunatatesti vocabularul cu cuvinte noi la fiecare deblocare a ecranului.

Poti selecta mai multe categorii de invatare pentru incepatori sau avansati: de la numere, animale, mancare, expressi  de baza sau cotidiene la nivele de invatare A1 pana la C1.

Aplicatia are o interfata prietenoasa, aplicatia mai este si un mic dictionar poti cauta cuvinte in engleza, iar el va traduce imediat folosind baza lor de date, plus de asta mai poti apasa pe iconita “difuzor” pentru a auzi pronuntia cuvintelor.

Link catre aplicatie : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.wordbit.enro

Eu iti sugerez sa intalezi aplicatia, o limba straina te ajuta este o usa deschisa spre noi lumi, aplicatia contine si reclame in josul paginii, dar nu este stresant deloc, le poti ignora cu usurinta.

Cat de util a fost acest articol ?

Apasa pe stele pentru a evalua postarea!

Rating: / 5. Nr. voturi:

As you found this post useful...

Urmareste-ne pe Facebook!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Să îmbunătățim acest post!Daca ti-a placut postarea da un like si vei primii mai multe tutoriale interesante direct pe Facebook


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


78 − 73 =

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.