Rezolva problema Youtube “Video paused. Continue watching?”

Rezolva problema Youtube “Video paused. Continue watching?”
5 (100%) 1 vote[s]
Dificultate aplicare pasi din aceasta postare:    

Zilele trecute am lasat muzica sa cate intr-una pe Youtube (sigur nu sunt singurul care face asta) si am observat ca la un moment dat ca Youtube s-a oprit “Video paused. Continue watching?”. Imediat m-am pus pe cautat solutie la problema acesta.

In tutorialul de astazi am sa iti arat cum sa-ti instalezi o extensie numita YouTube NonStop care promite sa ne scape ce acest mesaj “Video paused. Continue watching?” de pe pc-urile noastre (eu folosesc Windows 7 dar extensia este compatibila si cu alte versiuni de windows 8.1 sau 10).

Am sa structurez articolul in mai multi pasi si am sa incep cu toturialul pentru Google Chrome (este cel mai popular la ora actuala) iar Firefox:

Cum instalam extensia pentru Google Chrome

Pasul 1 (Google Chrome): Descarcam extensia din Chrome Web Store – https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-nonstop/nlkaejimjacpillmajjnopmpbkbnocid

Pasul 2 (Google Chrome): Confirmam instalarea extensiei;

Pasul 3 (Google Chrome): Extensia in mod normal este inactiva, ea se activeaza cand accesam youtube.com

 

Cum instalam extensia pentru Mozilla Firefox

Pasul 1 (Firefox): Descarcam extensia din Firefox Add-ons: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-nonstop/

Pasul 2 (Firefox): Confirmam instalarea extensiei;

Daca va ajutat, nu uita sa le spui si prieteniilor tai de acest site. Multumim!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


2 + 1 =

TutorialeIT,Tutoriale,Tutoriale-IT,Tutoriale-IT.ro,www.Tutoriale-it.ro,Invata it,Tutoraile ajutor it,it tutoriale,tutoriale video,tutoriale imagini,tutoriale ajutor in it,Tutoriale-it,tutoriale-it,tutoriale-it.ro,tutorialeit.ro,tutorialepc,tutoriale PC, Tutoriale PC.